Beautiful house
Beautiful house
Hause
Hause
Interier
Interier
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
-
  €
-
m2

Predaj, celoročne obývateľná chata v lokalite Hrčkov jarok, Zvolen

Cena:
123 500,00 €
Kraj:Banskobystrický kraj
Okres:Zvolen
Obec:Zvolen
Kategória:Chaty a rekreačné objekty
  
Stav objektu:novostavba
Počet izieb:2
Úžitková plocha:75 m2
Plocha pozemku:387 m2
Balkón:nie
Loggia:áno
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:1571
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj 19 - ročnú, celoročne obývateľnú chatu v lokalite Hrčkov jarok. Chata sa nachádza na pozemku 387 m2. Úžitková plocha chaty je 75 m2 zastavaná plocha 39 m2, podiel na spoločnej ceste v rozsahu 68 m2. Chata je napojená na mestský vodovod, elektrinu, odpad je riešený septikom. Na stavbu boli použité kvalitné materiály: tehly POROTHERM 38, betońové škríle BRAMAC, EURO OKNÁ s izolačným dvojsklom so žalúziami, podlahové kúrenie DEVI, okná a vstupné dvere sú zabezpečené kovanými mrežami. Súčasťou predaja je aj podiel na spoločnej prístupovej ceste.
POPIS:
SUTERÉN: Vstup do suterénu vedie murovaným schodiskom z 1. poschodia, pozostáva z kuchyne a 2 skladov. Kúrenie v tejto časti je zabezpečené podlahovým kúrením, elektrickým konvertorom a prieduchom z krbových kachlí z 1. poschodia, na podlahe sa nachádza dlažba.
POSCHODIE: Denná časť - hlavný vstup do chaty, chodba z ktorej sa vchádza do kúpeľne, pozostávajúcej z toalety, umývadla a hydromasážneho, parného, sprchového boxu. Kúrenie je tu zabezpečené podlahovým kúrením, elektrickým konvertorom. Chodba je ukončená izbou s keramickými kachľami s prieduchmi. Vykurovanie je zabezpečené podlahovým kúrením, elektrickým konvertorom a kachľami na pevné palivo. Podlaha je z keramickej dlažby, z izby vedie otvorené, drevené schodisko do podkrovia.
PODKROVIE: Nočná, zateplená časť – pozostáva zo spálne a veľkého balkóna s výhľadom na mesto. Stredom miestnosti prechádza komín z plných tehál, ktorý slúži ako vykurovacie teleso, máme tu aj elektrický konvertor.
K chate prislúcha záhrad s ovocnými stromami: jablone, čerešne, broskyňa, marhuľa, vinič, ríbezle, čučoriedky, černice. V kúte záhrady sa nachádza prístrešok na drevo.
VÝHODY: Celoročný prístup autom, parkovanie pre 2 autá.
CENA: 123.500,-€, v cene je zahrnutá provízia, právny a katastrálny servis, v prípade záujmu vám náš finančný poradca bezplatne zabezpečí vypracovanie úveru na vašu nehnuteľnosť.

Pre viac info volajte 0948 523 459, alebo navštívte náš web www.winreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Marian Paška
Telefón:0948523459
E-mail:paska63-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.