Beautiful house
Beautiful house
Hause
Hause
Interier
Interier
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
-
  €
-
m2

Predaj, záhrada so staršou chatkou v záhradkárskej osade na Neresnici

Cena:
10 900,00 €
Kraj:Banskobystrický kraj
Okres:Zvolen
Obec:Zvolen
Kategória:Chaty a rekreačné objekty
  
Stav objektu:pôvodný stav
Počet izieb:0
Úžitková plocha:0 m2
Plocha pozemku:250 m2
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:1643
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame vám na predaj záhradu s chatkou v záhradkárskej oblasti Neresnica vo Zvolene. Pozemok so záhradnou chatkou v osobnom vlastníctve vedený ako Parcela registrta “C” Záhrada o výmere 250m2. V osobnom vlastníctve je aj podieľ na príjazdovej ceste priamo k pozemku.

POPIS::
Pozemok je v osobnom vlastníctve, vhodný na úpravu a taktiež na výstavbu novej záhradnej chaty. V oblasti je schválená výstavba chaty na velkosť zastavanej plochy 25m2 a do výšky dve poschodia. Možnosť pripojenia na elektrickú sieť v dosahu cca 10m od pozemku. V oblasti je voda riešená vrtom (studňou). Celá záhradkárska oblasť je oplotená a má vstupnú bránu ktorá sa zamyká. Na pozemku sa tiež nachádza záhradná chata vhodná na rekonštrukciu . Pozemok pozostáva z troch zatrávnených kaskád, osadené ovocnými drevinami.

Vyhody: Tichá lokalita s možnostou výstavby peknej víkendovej chaty pre rodinu. Výhľad na mesto Zvolen.Jednoduchý prístup k pozemku autom.

CENA: 10.900€ právny servis v cene. V prípade potreby pomôžeme so sprostredkovaním znaleckého posudku, náš hypotekárny poradca vám bezplatne pomôže s vybavením úveru na vašu novú nehnuteľnosť. Bližšie informácie 0948 523 459

Maklér:

makler
Maklér:Marian Paška
Telefón:0948523459
E-mail:paska63-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.